De Maakfabriek

Met 20.000m² aan ruimte voor onderzoek en opleidingen en 12.250m² aan productie,  KMO's en diensten wil BROEKLIN een brug vormen tussen de academische wereld en het dagelijkse leven. 

 

Door het samenbrengen van verschillende onderzoekers en door de aanwezigheid van  ambitieuze KMO’s, productie en verscheidene diensten wordt bovendien een gemeenschap gecreëerd van verschillende kennisbronnen die elkaar helpen zich te onderscheiden in hun respectieve activiteiten.

 

BROEKLIN wordt op die manier een broeihaard van ontwikkeling voor alles wat te maken heeft met circulaire innovatie. Door in te zetten op verschillende domeinen die gaan van smart mobility tot energie en afvalbeheer wil BROEKLIN de juiste partijen faciliteren om de volgende stappen te zetten richting een groene toekomst binnen én buiten BROEKLIN.  


ORG_BKLN_INT_HALL1_POCKET SPACES_1.jpg
ORG-BROEKLIN-2_edited.jpg

Vanuit de verschillende opleidingsmogelijkheden wil BROEKLIN het dan weer voor iedereen mogelijk maken om een stiel te leren en ook meteen aan de slag te gaan binnen een van de aanwezige maakwinkels of KMO’s. De mensen die zich aandienen krijgen zo theorie en praktijk meteen samen aan bod met bovendien de mogelijkheid om permanent een baan te vinden binnen BROEKLIN.

 

De gemengde omgeving binnen BROEKLIN creëert opportuniteiten voor een circulair business model door het stimuleren van innovatie, het delen van kennis, logistieke optimalisatie en de integratie van slimme oplossingen.